Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

«Σεβασμός στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή!»

Η παραπάνω ατάκα ανήκει στον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Fernando Alonso και αναφέρεται φυσικά στον πρεσβύτερο πιλότο του γκριντ και βάσει στατιστικών πιο πετυχημένο οδηγό στην ιστορία της Formula 1, Michael Schumacher.



O 43χρονος Γερμανός μπορεί κατά τη δεύτερη καριέρα του στη Formula 1 να μην έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, ωστόσο αποτελεί σταθερή αξία και σημείο αναφοράς του σπορ.

«Είμαι με τον Schumacher. Θα είναι πάντα ένας σπουδαίος Πρωταθλητής για όλους εμάς και σεβόμαστε έναν πιλότο που έχει κατακτήσει επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Δεν έχει κάτι να αποδείξει και εκτός αυτού εξακολουθεί να είναι ταχύτατος», δήλωσε ο Alonso σε συνέντευξή του στο βραζιλιάνικο TotalRace.
«Στη Formula 1 το πιο σημαντικό είναι να διαθέτεις ένα πολύ καλό μονοθέσιο και όλοι γνωρίζουμε καλά ότι η Mercedes δεν είχε καλή χρονιά φέτος. Πιστεύω όμως ότι αν δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, τότε τόσο ο Nico Rosberg όσο και ο Michael θα είναι μεταξύ των φαβορί. Οφείλουμε να τους σεβόμαστε», πρόσθεσε ο Ισπανός πιλότος της Ferrari που είναι από τους ελάχιστους που κατάφεραν να νικήσουν το Schumi στα καλά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.